Kaffeautomater – Aroma Coffee har den perfekte kaffeautomat
15650
page,page-id-15650,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive
 

Kaffeautomater til danske arbejdspladser

Kaffeautomat

Kaffeautomater – brugervenlige kvalitetsmaskiner


“Lykken er en god kop kaffe”


Mange af os kan nok nikke genkendende til glæden ved duften og smagen af en rygende varm og afrundet kop kaffe, når vi starter dagen. De fleste kan nok også blive enige om, at en Instant Kaffe eller såkaldt pulverkaffe bare ikke er helt det samme som friskbrygget kaffe fra en rigtig kaffeautomat, der er produceret med ene og alene det formål at levere velsmagende kaffe dagen lang til dig og dine kollegaer.


Hos AromaCoffee tilbyder vi kaffeløsninger til det danske erhvervsliv – både større og mindre virksomheder.  De bedste kaffeløsninger kræver naturligvis de bedste kaffeautomater og kvalitetskaffe, som vi udvælger nøje for at tilbyde dig og dine kollegaer den bedste smag. Kaffeautomater til professionelt brug skal kunne brygge mange kopper kaffe i samme gode kvalitet over hele dagen – og det kan udvalget fra AromaCoffee. Her finder du nemlig markedets mest pålidelige kaffeautomater, hvor kvalitet, brugervenlighed og stabil drift forenes med flot design. Det giver en eksklusiv følelse, når der hentes nye kaffe-kræfter på arbejdspladsen. Vi har udmærket os i at levere kaffeautomater til virksomheder i hele Danmark, der har indgået smarte serviceaftaler, hvilket indbefatter kaffeautomater, herlig frisk kaffe og lynhurtig service, såfremt der måtte opstå udfordringer.

Kontakt os

Professionel leverandør

Hos AromaCoffee leverer vi professionelle kaffeløsninger, der bidrager til højt humør i dagens arbejdsgang på et utal af danske arbejdspladser. Vi er af den overbevisning, at de bedste resultater skabes på baggrund af den bedste kaffe og de bedste maskiner. Derfor er vores maskiner selvsagt bygget til at levere varen hver eneste gang. Vores sortiment tæller de populære maskiner fra blandt andet Rex Royal, Etna, Jura, Necta og Franke – og det er ikke et tilfælde, at vores kaffeautomater stammer fra disse leverandører. Blandt disse maskiner ønsker vi især at fremhæve den ensartede kvalitet i brygningerne, der giver det optimale resultat fra kaffebønnerne, ligesom brugervenlighed, rengøringsvenlighed og finish er helt i top. Maskinerne fås både som kaffemaskine til hele bønner og som traditional industri kaffemaskine.

Med til historien hører det, at de professionelle maskiner naturligvis er producerede i Holland, Schweiz og Italien, hvor fokus ligger på kvalitet og ydeevne. Netop det giver kaffeautomaterne den stærke ydeevne, der hurtigt leverer flere hundrede kopper velsmagende kaffe om dagen. Vi leverer kaffeautomater København, Århus, Odense – og naturligvis også den by, du sidder i.


Hos AromaCoffee ved vi også, at selv om kaffe for mange er en lifesaver i løbet af arbejdsdagen, så er er koldt drikkevand lige så vigtigt – nogle vil nok mene, at det er endnu vigtigere, set fra et biologisk synspunkt. Derfor tilbyder vi også vores kunder drikkevandskøler og vandkøler, så de foruden velsmagende kaffe kan bevare den perfekte væskebalance dag ud og dag ind. Iskoldt og forfriskende vand smager bedre og er mere tiltrækkende, og vi er derfor af den overbevisning, at du med en drikkevandskøler opmuntrer medarbejdere og ikke mindst dig selv til at drikke mere vand og dermed øger både koncentration, sundhed og ikke mindst glæden på arbejdspladsen.

Kontakt os
Kaffemaskine
Lavazza kaffe

Kaffeautomater København, Odense og Århus

Uanset hvor i landet din virksomhed er placeret, har vi konsulenter og biler på landevejene. Vi lægger lige så høj vægt på vores service som på vores maskiner.  Som totalleverandør af espressomaskiner og kaffeautomater til hele Danmark, tilbyder vi ganske enkelt de bedste serviceaftaler, maskiner og kaffeoplevelser til danske arbejdspladser.

Vi har størstedelen af vores kunder  fordelt i de større danske byer, og leverer derfor primært kaffeautomaterne til København, Odense og Århus, men vores gode service og gode kaffe kommer naturligvis også frem til dit postnummer.


Kontakt os og hør mere om, hvordan du kommer i gang med en kaffeaftale – og får endnu bedre stemning på kontoret.

Kontakt os

Fik du set vores video?

Fik du set vores konceptforklarende video?

Hvis ikke, så brug små 60 sekunder og se alle dine fordele.


Husk vi leverer kaffeautomater København, Odense, Århus samt alle andre danske byer.


Vi kommer og leverer jeres nye kaffeautomater med lækker kaffe, der spreder god energi og højt humør.

Kontakt os