Drikkevandskøler | med og uden brus | til kontoret
15683
page,page-id-15683,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive
 

Drikkevandskøler

Drikkevandskøler til virksomheder

Drikkevandskøleren er den perfekte drikkevandsmaskine til tørstige medarbejdere.

En drikkevandskøler behøver ikke at være lavet af plastik og levere mere eller mindre koldt vand efter maskinens forgodtbefindende. Hos AromaCoffee har vi effektive og elegante løsninger, hvor kun selve amaturet er synligt, mens resten af drikkevandsmaskinen er bygget ind i et skab. Det giver et design, der ikke fylder, i bedste skandinaviske kvalitet og stilsikre fremtoning. En effektiv koldtvandshane giver samtidigt dig og dine kollegaer mulighed for at tappe iskoldt, forfriskende vand direkte fra en smart drikkevandskøler, der har et lavt standby-forbrug, men altid vågner op til dåd, når kroppen skal have kold væske. Hos AromaCoffee tilbyder vi, udover alle vores moderne kaffeautomater og industrikaffemaskiner, smarte fuldautomatiske espressomaskiner og fuldautomatiske kaffemaskiner, og smarte drikkevandsløsninger der leveres som en elegant pakkeløsning i flot og nutidigt design. Vi kommer naturligvis og sætter koldvandshanen op, så den er klar til at holde alle ansatte kampdygtige. 

Kontakt os

Drikkevandskøler med brus

Hos AromaCoffee har du mulighed for at vælge en drikkevandskøler, der leverer frisk vand – med eller uden brus. De smarte løsninger passer glimrende til indbygning i kontorets køkkenmiljø, hvorfra den smarte koldtvandshane leverer frisk og køligt vand.

Hvorfor er en drikkevandsmaskine god for virksomheden?

Det giver sig selv, at medarbejderne sidder mange af dagens timer på deres arbejdsplads, og i de timer skal de naturligvis have adgang til en iskold vandkøler – særligt på de varmere dage. Det er både i deres og virksomhedens interesse, da forfriskende vand biddrager til medarbejdernes koncentrationsniveau, og derfor både er vigtig i forhold til trivsel og et godt arbejdsmiljø. Det er desuden bevist, at 2,5 liter vand om dagen har en positiv effekt på stress samt hjertet og maven, hjælper på blodcirkulationen og tilføjer kroppen vigtige mineraler. Desuden er adgangen til koldt vand vigtig for arbejdspladsens samlede evne til at præstere, og du vil med drikkevandskøleren opleve, at hele kontoret begynder at drikke mere vand, hvilket er til alles fordel.

Kontakt os
Moderne og sølv drikkevandskøler
Drikkevandskøler med sort baggrund. Moderigtig

Koldtvandshane med styr på detaljerne

Når du vælger din drikkevandsmaskine, er det det naturligvis rart, at der er tænkt over detaljerne – og det er der hos AromaCoffee. Vores drikkevandskølere er alle udformet i et stilrent design, der tager højde for plads til både kander, karafler, flasker samt almindelige glas og kopper. Det gør det let altid at komme til – også selvom du henter koldt vand i beholdere til et helt mødelokale. Derudover tilbyder de stabile maskiner utrolig mange liter nedkølet vand i timen, og gør det med en flot energimærkning, så arbejdspladsen kan tappe kold, sund væske med god samvittighed. Ligeledes er det værd at nævne, at vi naturligvis har adgang til alt relevant udstyr til den nemme rensning og vedligeholdelse. Køb samtidig med din drikkevandskøler en kaffemaskine til hele bønner, hvis du virkelig vil forkæle medarbejderne!

Brug for yderligere information?

Ønsker du at høre nærmere om en drikkevandkøler til din arbejdsplads, så hold dig endelig ikke tilbage. Kontakt Aroma Coffee og hør hvordan du får en praktisk løsning til din virksomhed.

Kontakt os