Fuldautomatisk kaffemaskine | Erhverv og Industri |
16029
page,page-id-16029,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive
 

Fuldautomatisk kaffemaskine

Fuldautomatisk espressomaskine og fuldautomatisk kaffemaskine

Fuldautomatiske kaffemaskiner.

Aroma Coffee er din professionelle kaffeleverandør til virksomheden, vi tilbyder et bredt udvalg af maskiner, både til salg og leje.

 

Blandt vores brede udvalg af kvalitetsmaskiner, findes bl.a. vores fuldautomatiske kaffe og espressomaskine. En anbefalet kaffeløsning til en travl arbejdsplads, med kaffelystne medarbejdere.

 

Med en fuldautomatisk kaffemaskine til virksomheden sikrer du en brugervenlig og hurtig proces, når kaffen skal brygges, disse maskiner er nemlig opfundet for et arbejdsmiljø. Trods en hurtig brygning, gås der ikke på kompromis med hverken smagen eller friskheden.

 

Kaffeautomaternes bønne-beholder er tilført et selvdoserende system, en automatisk kværn som kværner den perfekte mængde kaffebønner og sidst tilsætter kaffemaskinen en vandmængde, som sætter prikken over i´et.

Kontakt os

Fuldautomatisk kaffemaskine er et naturligt og fornuftigt valg

Vi ser vores fuldautomatiske kaffemaskiner som det helt naturlige valg, som kaffeløsningen til dine medarbejdere og jeres arbejdsplads. Det er brugervenligt, nemt, hurtigt, eksklusivt og lækkert.

 

Udover rengøringsprogrammer og automatisk kværn er disse maskiner tilført et lækkert mælkesystem, som varmer mælken og tilfører et lækkert og cremet skum til din – nu – perfekte kop kaffe. En fuldautomatisk espressomaskine er det ideelle og anbefalede valg til jeres arbejdsplads.

 

Med en fuldautomatisk kaffe/espresso-maskine installeret på din arbejdsplads, har det aldrig været nemmere at få en kop frisk kvalitets kaffe.

 

Alt den kaffelystne skal gøre er at klikke på en enkel knap, og således er en yderst eksklusiv kop kaffe på vej til at slukke kaffelysten.

 

Når den fuldautomatiske kaffemaskine har behov for den regelmæssige rengøring, behøver hverken du eller dine medarbejdere at hive rengøringshandskerne frem. Disse fuldautomatiske espressomaskiner er nemlig tilført et brugervenligt og enkelt rengøringsprogram, som rengør maskinen ved blot ét klik. – Det kalder vi effektivt!

Kontakt os
Fuldautomatisk espressomaskine og fuldautomatisk kaffemaskine
Fuldautomatisk espressomaskine og fuldautomatisk kaffemaskine

Kaffemaskiner til ethvert behov.

Vores kaffeautomater er fabrik-installeret med de indstillinger og mængder som anbefales som det naturlige valg, men dette betyder ikke, at det er det korrekte valg for jer.

 

Vores maskiner giver derfor mulighed for, at i justere maskinerne således, at de passer til jeres behov. Afhængigt af maskinen, kan i justere vand-/kaffe-mængde samt kaffestyrke. – Det er smart!

 

Populært som aldrig før 

Som beskrevet er disse maskiner uundværlige for en arbejdsplads med kaffeglade medarbejdere, og derfor er maskinerne populære som aldrig før. Flere og flere virksomheder tilvælger de fuldautomatiske kaffemaskiner som den rette kaffeløsning.

 

Fuldautomatiske espresso-/kaffemaskiner til ethvert behov 

Hos Aroma Coffee ved vi, at enhver virksomhed har sit helt eget behov. Af denne grund, har vi et yderst bredt udvalg af fuldautomatiske espressomaskiner i vores sortiment, så vi kan dække netop jeres behov.

 

Vi har alt fra billige løsninger, til mellemklasseniveauet og sidst det yderst eksklusive niveau med vores luksus-espressomaskiner.  Vi har samlet vores udvalg af maskiner her på siden, hvor enhver maskine er specialiseret til at dække specifikke behov.

Kontakt os

Hvorfor en fuldautomatiske kaffeløsning?

I Aroma Coffee ser vi fuldautomatiske kaffeløsninger som det naturlige valg for en virksomhed, men er du stadig i tvivl om, hvilken kaffeløsning som er den rette for dig, og din virksomhed, så har vi samlet fordelene ved fuldautomatisk her:

 

  • Langt de fleste fuldautomatiske maskiner tilbyder mulighed for, at lave flere forskellige kopper kaffe.
  • Brugervenligt, hurtigt og enkelt.
  • Indbygget kaffekværn, som sikrer en helt frisk kop kaffe, på ethvert tidspunkt.
  • Indbygget rengøringssystem, som giver nem, enkel og effektiv rengøring af maskinen.
  • Tidsbesparende, hurtig brygning af kaffe, giver mere tid til arbejdet.
  • Oftest indbygget mælkesystem, som giver lækkert og cremet skum.

 

Naturligvis har enhver af vores kaffemaskiner hver sine fordele og egenskaber, dette kan du læse mere om her på hjemmesiden, hvor vi har samlet et download center med produktblade m.v.

 

Ønsker du ikke at bladre produktblade igennem, er det selvfølgelig muligt at kontakte os via telefon, kontaktformular eller at booke et møde. Vi ser frem til enhver henvendelse.

Kontakt os
Fuldautomatisk espressomaskine og fuldautomatisk kaffemaskine
Fuldautomatisk espressomaskine og fuldautomatisk kaffemaskine

Fuldautomatiske kaffemaskiner vs. automatiske vs. semiautomatiske maskiner

Herunder har vi samlet en tabel som viser egenskaberne på de tre maskine-typer, det giver et overblik over maskinernes funktioner.

 Semi-automatiskAutomatiskFuldautomatisk
Automatisk brygningNejJaJa
Automatisk rengøringNejJaJa
Automatisk mælkedrikkeNejNejJa
Indbygget mælkesystemSteamerSteamerAutomatisk
Indbygget bønnekværnNejJaJa
Kontakt os

Vores udvalg af kaffeløsninger.

Her på hjemmesiden har vi samlet vores udvalg af kaffemaskiner, hvoriblandt vores fuldautomatiske kaffemaskiner findes.

 

Blandt vores udvalg af kvalitetsmaskiner findes bl.a. vores Necta Krea, som er en fuldautomatisk espressomaskine. Necta Krea er en maskine af et yderst lækkert design i børstet aluminium. Maskinen er rengøringsvenlig, og leverer et sublimt udvalg af varme drikke bl.a. friskmalet kaffe.

Udover et udvalg af kvalitets drikke er maskinen ændringsbar, således at enhver medarbejder kan blive lige tilfredsstillet, dette giver mulighed for ændring af styrkevalg og meget mere.

Denne maskine er perfekt til større arbejdspladser, da maskinen giver mulighed for kandebryg.

 

Fantastiske Franke Foam Master findes også iblandt vores udvalg. Denne maskine er det ypperste indenfor fuldautomatiske kaffemaskiner. Tilføjelse af sirup giver maskinen mulighed for brygning af bl.a. Iced Bailey, White Chocolate og Irish Coffee. Maskinen er dækket af et højglanskabinet.

Vi har naturligvis flere maskiner 

 

Ønsker du at se mere fra vores brede udvalg af kaffemaskiner, så har vi samlet dem her på hjemmesiden.

 

Vi udbyder bl.a. mærker som;

 

Maskinerne kan naturligvis købes, men også lejes. Vi har nemlig gjort leasing helt enkelt.

Kontakt os
Fuldautomatisk espressomaskine og fuldautomatisk kaffemaskine
Drikkevandskøler

Drikkevandskøler til virksomheden?

Aroma Coffee er ikke kun udbyder af kaffe til virksomheden, vi dækker også tørsten hos de ikke-kaffeglade, med vores drikkevandskølere.

 

Med en drikkevandskøler på kontoret, sikres muligheden for et glas iskoldt vand til enhver tid. Et koldt glas vand kan nemlig øge arbejd-effektiviteten og formindske chancen for stress.

 

Interesseret i at høre mere? 

Er du interesseret i at høre mere omkring vores maskiner, og hvordan de kan tilpasses jeres behov, så er du mere end velkommen til at ringe på +45 72 45 35 50.

 

Her vil professionelt og venligt personale stå klar til at besvare dine eventuelle spørgsmål.

 

Husk, at du altid er velkommen til at kontakte os via telefon, eller via vores kontaktformular her på hjemmesiden. 

Derudover har du mulighed for at booke et møde og bestille en prøveopstilling, udover dette tilbyder vi – hvis ønsket – at sende en gratis vareprøve.

Kontakt os