Industri kaffemaskine til kontor og erhverv | Aroma Coffee
15662
page,page-id-15662,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive
 

Industri kaffemaskine til erhverv

Industri kaffemaskine til virksomheder og kontor

Få en professionel industri kaffemaskine fra AromaCoffee – de bedste kaffeløsninger til virksomheder, erhverv og kontor.

Hos AromaCoffee er vi af den overbevisning, at den perfekte kaffe brygges på den helt rigtige kaffemaskine til virksomheder, og formår at trække samme herlige smag ud af kaffen gang på gang.

 

Derfor leverer AromaCoffee også den bedste industri kaffemaskine som en del af vores populære kaffeløsninger til virksomheder. Samtidig mener vi, at kaffemaskiner til erhverv ikke behøver at være kedelige kasser, men sagtens kan pynte på kontoret og give folk lyst til at bruge maskinen.

 

Industri kaffemaskiner kan være uundværlige på arbejdspladser, kantiner, skoler og andre større institutioner. Det kræver nemlig en særlig robust kaffemaskine , hvis den skal brygge kaffe dagen lang uden nedbrud og tekniske problemer. Store kaffemaskiner til kontor og kaffautomater beregnet til industri har typisk også en langt kortere bryggetid end traditionelle kaffeautomater, så man undgår kø og irritation over at skulle vente på en friskbrygget kop kaffe.

 

Vores industri kaffemaskiner tilbydes desuden i et væld af designs, og har mange forskellige smagsvarianter, så alle medarbejdere og kollegaer får deres helt særlige kaffe-behov dækket.

Det synes vi, er den perfekte kaffemaskine til kontor.

Læs mere omkring fuldautomatiske espressomaskiner på side omkring disse.

Kontakt os

Hvorfor vælge en industri kaffemaskine til kontoret?

Når du vælger en industri kaffemaskine, vælger du samtidig en holdbar løsning, der er bygget til at kunne brygge hundredevis af friske kopper kaffe – hver dag.

Hos AromaCoffee gør vi brug af nogle af branchens bedste producenter af kaffemaskiner til kontor og erhverv, hvilket blandt andet tæller Etna, Jura, Rex Royal, Necta og Franke. Valget af netop disse producenter skal findes i sammenhænget mellem bundsolid drift – fra maskiner produceret i Holland, Schweiz og Italien – samt det faktum, at de robuste maskiner er pakket ind i et moderne design, der ser godt ud på en hvilken som helst arbejdsplads.

 

Husk at gøre op med dig selv, hvad din virksomheds kaffebehov er, inden du foretager dit valg. Er I en mindre virksomhed vil i formentlig nyde bedre af en almindelig kaffeautomat, mens en større virksomhed ofte vil have langt mere gavn af netop en industri kaffemaskine, der kan håndtere presset i erhvervsbranchen. Kaffemaskine til virksomheder er dog ikke den eneste smarte løsning, vi har. Hos Aroma Coffee får I også koldt drikkevand til arbejdspladsen i form af velfungerende drikkevandskøler og vandkøler.

 

I kan naturligvis også altid kontakte os, hvis I har behov for hjælp til at afdække jeres behov og finde den rigtige industri kaffemaskine eller kaffeautomat til netop jeres virksomhed.

Kontakt os endelig for at høre mere om kaffemaskiner erhverv, til kontor eller institutioner – og husk: vi leverer hele kaffeløsninger til virksomheder. Det betyder fuld service til aftalen.

Vi håber, at du ser idéen i fuldautomatiske kaffemaskiner. 

Kontakt os
Industri kaffemaskine til virksomheder og kontor
Industri kaffemaskine til virksomheder og kontor

Kvalitet og service – Kaffemaskine til virksomheder og kontor!

Det der gør en industri kaffemaskine til kontor og erhverv ekstra unik, er dens hårdføre komponenter, som eksempelvis keramiske kværne og aluminium materiale, ligesom brugeroplevelsen er helt i top på de betjeningsvenlige maskiner, der er nemme at vedligeholde og brygger fantastisk kaffe.

Det giver vores kunder en totaloplevelse, hvor en flot maskine på nemmeste vis giver dem drøngod, varm kaffe og samtidig er let at vedligeholde.

Læg dertil servicen fra Aroma Coffee, så har du den bedste industri kaffemaskine og tilhørende service på det danske marked.

Hvis du også vil have en opkvalificeret kaffeløsning med erhvervsvenlige kaffemaskiner og velsmagende kaffe, så kontakt os hos Aroma Coffee.

Kontakt os

Kaffemaskiner erhverv og industri.

Hvis du sidder et sted i landet og trænger til en opkvalificeret kaffeløsning, så har vi svaret på dine bønner. Det vil vi naturligvis gerne have lov at uddybe med afsæt i en uforpligtende samtale om, hvordan vi giver din arbejdsplads og dine medarbejdere den absolut bedste kaffeløsning og bedre stemning.

En kaffeløsning fra Aroma Coffee er nemlig ikke bare en opkvalificeret kaffeløsning, det er fantastisk smag og god stemning til hele virksomheden.

Kontakt Aroma Coffee og hør mere eller book et møde.

Kontakt os
Industri kaffemaskine til virksomheder og kontor

Se hvordan vores kaffeautomater virker!

Se vores video og få forklaret hele vores koncept på bare 60 sekunder!
Se hvordan du får leveret Danmarks bedste kaffemaskine til kontor og virksomhed – med super velsmagende kaffe som en del af løsningen. Alle vores kaffeløsninger til virksomheder er naturligvis skabt med afsæt i samme gode kaffeoplevelser og service – uanset om I er en mindre eller stor arbejdsplads.

Kontakt os