Kaffemaskiner & Kaffeautomater Til Erhverv | AromaCoffee
16102
page,page-id-16102,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive
 

Kaffemaskiner og kaffeautomater til erhverv

Kaffemaskine til erhverv

Intet erhverv uden kaffeløsning.

Kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere – ingen vil være foruden kaffe, og hvorfor nøjes med en helt almindelig kop kaffe? Hos AromaCoffee leverer vi kaffemaskiner til erhverv, som brygger netop den kop kaffe, som den individuelle kaffetørstige ønsker.

Ny lyder denne kaffeløsning sikkert meget kompliceret, men det lover vi, at den ikke er! Vores professionelle kaffemaskiner er nemme kaffemaskiner – store som små.

Erhverv-kaffeautomater kan være uundværlige på enhver arbejdsplads; skole, kantine, kontor, håndværkerpladser, frisører, bank – vi har en løsning som kan dække ethvert behov. I fællesskab med dig, og din arbejdsplads finder vi den kaffeløsning, som dækker dit, og dine medarbejderskaffe-behov.

Kontakt os

Kaffeløsning til erhverv er et naturligt valg.

Drikkevandskølere, kogende vandhaner eller en simpel kaffeløsning – mulighederne er mange – og det glæder medarbejderne. Kaffeløsningen er det almindelige – men det helt naturlige valg. Men det afhænger naturligvis om jeres behov.

I et travlt arbejdsmiljø, er lysten til kaffe typisk – så hvorfor ikke tilbyde det? Øg motivationen, øg tempoet og øg arbejdsglæden på din arbejdsplads med en simpel kaffeløsning. Vi ser det som det naturlige valg på enhver arbejdsplads.

Kontakt os
Sort kaffemaskine
Lej en kaffemaskine

Kan man leje en kaffeløsning?

Naturligvis kan du det. Vi tilbyder leasing og leje af kaffemaskiner, kaffeautomater og meget mere. Mange virksomheder og industrier vælger denne mulighed.

Med leje af kaffemaskiner betaler din virksomhed kun pr. drukket kop! – det er smart! Udover at service er inklusiv, så sørger vi også for rengøring og opfyldning af kaffe. Så slip for den sædvandelige rengøringsdiskussion, eller en masse to-kroner.

Som nævnt har vi et hav af forskellige maskiner og automater – vi har helt sikkert også en maskine som kan dække jeres behov. Læs mere omkring leje af kaffemaskiner her.

Kontakt os

En snak om kaffeløsning over en kop kaffe.

En snak om en kaffeløsning, over en kop kaffe? – hvad ellers, det er det naturlige valg. Er du i tvivl om, hvorvidt en kaffeløsning er den ideelle for din virksomhed, eller blot hvilken maskine du bør vælge? Så kontakt AromaCoffee allerede i dag og hør mere.

Husk at du altid kan booke et gratis møde, prøveopstilling eller gratis vareprøver. Vores maskiner og kaffe er af høj kvalitet – det vil vi gerne vise dig.

Kontakt os her.

Kontakt os
Snak over en kop kaffe