AromaCoffee logo

Vi danner rammen om
fællesskab og den gode dialog

Siden 2009 har vi leveret kaffeløsninger til store og små erhverv og
vi kender kaffens betydning for den enkelte medarbejder

AromaCoffee logo

logo
Vores kaffeløsninger
250
kopper timen
COMPACT
Foam
Dual
Grinder
logo
VORES KAFFE

Vores kaffe

Rainforest Alliance handler om smart landbrug. Det betyder at Rainforest Alliance arbejder på at stoppe fældning af skove, reducere drivhusgasser og brug af pesticider samt uddanne farmere, så de får mere ud af deres landbrug og derved forbedrer deres leveforhold. Som forbruger er du, ved at købe Rainforest Alliance-certificerede produkter, med til at beskytte og bevare naturen. Du kan læse mere om vores kaffe til virksomheder her.

aromacoffee
logo

SOLID
SERVICE

Vores meget kompetente serviceafdeling har over 25 års erfaring med servicering og reparation af kaffeudstyr

HURTIG
RESPONS

Er maskinen ude af drift, så har vi en kort respons tid, hvor vi hurtigt får afhjulpet problemet, så maskinen igen kan brygge friske kopper kaffe

SERVICEAFTALE

AromaCoffee tilbyder serviceaftaler der inkludere alt fra reservedele til kørsel og teknisk hotline. Vi gør kort sagt alt for at din virksomheds maskine fungerer optimalt

BRED
ERFARING

AromaCoffee tilbyder fuld teknisk service med egne serviceteknikere på alt det kaffeeudstyr vi sælger.

DEN
BEDSTE SMAGE

Vores tekniker kan indstille maskinen præcis til dine smagspræferencer. Det er ofte en videnskab at ramme den helt perfekte smag. Du er derfor altid i trygge hænder hos os

I AromaCoffee har vi et fantastisk effektivt serviceteam. Vi er faktisk det kaffefirma med flest teknikere per maskine og dermed er vi også Danmarks hurtigste. Så din næste fuldautomatisk kaffemaskine kommer til at fungere uden fejl eller mangler.

Har du brug for service til udstyr du har købt af os, så ring til os 72 45 35 50 eller skriv til service@aromacoffee.dk

logo
Antal kopper kaffe brygget på
AromaCoffee udstyr

I AromaCoffee har vi et fantastisk effektivt serviceteam. Vi har faktisk det kaffefirma med flest teknikere per maskine og dermed har vi også Danmarks hurtigste. Du kan se dine muligheder for leje af kaffemaskine her.

logo

Der er mange penge at spare, og så er det godt for miljøet, hvis din virksomhed udskfiter jeres vandflasker og sodavand med et vandanlæg fra AromaCoffee med vandfilter, Co2 og evt. lækre sirupper til at blande i. Dette an du b.la. gøre med en drikkevandskøler – se mere her. 

logo

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.