Kaffeautomater | Fuldautomatiske kaffemaskiner til erhverv |
15650
page,page-id-15650,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive
 

Kaffeløsning til virksomheder

Kaffeløsning til virksomheder

Kaffeløsninger til virksomheder.
Aroma Coffee er den ideelle kaffeløsning.


“Lykken er en god kop kaffe”… Fra en fuldautomatisk espressomaskine eller kaffemaskine fra Aromacoffee.


Mange af os kan nok nikke genkendende til glæden ved duften og smagen af en rygende varm og afrundet kop kaffe, når vi starter dagen. De fleste kan nok også blive enige om, at en Instant Kaffe eller såkaldt pulverkaffe bare ikke er helt det samme som friskbrygget kaffe fra en rigtig kaffeautomat, der er produceret med ene og alene det formål at levere velsmagende kaffe dagen lang til dig og dine kollegaer.


Hos AromaCoffee tilbyder vi kaffeløsninger til det danske erhvervsliv – både større og mindre virksomheder.  De bedste kaffeløsninger kræver naturligvis de bedste kaffeautomater og kvalitetskaffe, som vi udvælger nøje for at tilbyde dig og dine kollegaer den bedste smag. Kaffeautomater til virksomheder og professionelt brug skal kunne brygge mange kopper kaffe i samme gode kvalitet over hele dagen – og det kan udvalget fra AromaCoffee. Her finder du nemlig markedets mest pålidelige traditionelle eller fuldautomatiske kaffemaskiner, hvor kvalitet, brugervenlighed og stabil drift forenes med flot design – og naturligvis gode kaffeautomat priser. Det giver en eksklusiv følelse, når der hentes nye kaffe-kræfter på arbejdspladsen. Vi har udmærket os i at levere kaffeautomater til virksomheder i hele Danmark, der har indgået smarte serviceaftaler, hvilket indbefatter kaffeautomater, herlig frisk kaffe og lynhurtig service, såfremt der måtte opstå udfordringer.

Kontakt os

Professionel leverandør af kaffeløsninger til virksomheder.

Hos AromaCoffee leverer vi professionelle kaffeløsninger, der bidrager til højt humør i dagens arbejdsgang på et utal af danske arbejdspladser. Vi er af den overbevisning, at de bedste resultater skabes på baggrund af den bedste kaffe og de bedste maskiner. Derfor er vores maskiner selvsagt bygget til at levere varen hver eneste gang. Vores sortiment tæller de populære maskiner fra blandt andet Rex Royal, Etna, Jura, Necta og Franke – og det er ikke et tilfælde, at vores kaffeautomater stammer fra disse leverandører. Blandt disse maskiner ønsker vi især at fremhæve den ensartede kvalitet i brygningerne, der giver det optimale resultat fra kaffebønnerne. OG så er brugervenlighed, rengøringsvenlighed og finish naturligvis helt i top, når man lejer en moderne fuldautomatisk kaffemaskine eller fuldautomatisk espressomaskine. kaffeautomater til virksomheder fås både som kaffemaskine til hele bønner og som traditional industri kaffemaskine.

Med til historien hører det, at de professionelle maskiner naturligvis er producerede i Holland, Schweiz og Italien, hvor fokus ligger på kvalitet og ydeevne. Netop det giver kaffeautomaterne den stærke ydeevne, der hurtigt leverer flere hundrede kopper velsmagende kaffe om dagen. Vi leverer i København, Århus, Odense – og naturligvis også den by, du sidder i.
Vores kaffeautomat priser er desuden baseret på pris pr. kop – helt uden skjulte omkostninger og gebyrer.


Hos AromaCoffee ved vi også, at selv om kaffe for mange er en lifesaver i løbet af arbejdsdagen, så er er koldt drikkevand lige så vigtigt – nogle vil nok mene, at det er endnu vigtigere, set fra et biologisk synspunkt. Derfor tilbyder vi også vores kunder drikkevandskøler og vandkøler, så de foruden velsmagende kaffe kan bevare den perfekte væskebalance dag ud og dag ind. Iskoldt og forfriskende vand smager bedre og er mere tiltrækkende, og vi er derfor af den overbevisning, at du med en drikkevandskøler opmuntrer medarbejdere og ikke mindst dig selv til at drikke mere vand og dermed øger både koncentration, sundhed og ikke mindst glæden på arbejdspladsen.

Kontakt os
Leje af kaffemaskine
Lavazza kaffe

Leverance af kaffeløsninger til virksomheder overalt i Danmark.

Uanset hvor i landet din virksomhed er placeret, har vi konsulenter og biler på landevejene. Vi lægger lige så høj vægt på vores service som på vores maskiner.  Som totalleverandør af
Fuldautomatiske espressomaskiner og kaffeautomater til hele Danmark, tilbyder vi ganske enkelt de bedste serviceaftaler, maskiner og kaffeoplevelser til danske arbejdspladser.


Vi har størstedelen af vores kunder  fordelt i de større danske byer, og leverer derfor primært kaffeautomaterne til København, Odense og Århus, men vores gode service og gode kaffe kommer naturligvis også frem til dit postnummer.


Kontakt os og hør mere om, hvordan du kommer i gang med en kaffeaftale – og får endnu bedre stemning på kontoret.

Kontakt os

Vi leverer den  professionelle kaffeløsning.

Fik du set vores konceptforklarende video?

Hvis ikke, så brug små 60 sekunder og se alle dine fordele.


Husk vi leverer kaffeautomater København, Odense, Århus samt alle andre danske byer.


Vi kommer og leverer jeres nye kaffeautomater med lækker kaffe, der spreder god energi og højt humør.
Kontakt os i dag og hør mere om vores kaffeautomat priser og pris pr. kop koncept.

Kontakt os