Kaffemaskine til hele bønner | Kvalitetsmaskiner hos Aroma |
15676
page,page-id-15676,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive
 

Kaffemaskine til hele bønner

Kaffemaskine til hele bønner

Friskkværnede kaffebønner giver den helt rigtige kaffeoplevelse – og hos AromaCoffee kan du få en kaffemaskine til hele bønner.

Kaffeentusiaster er enige: Friskkværnede kaffebønner giver den bedste oplevelse. Du vil bide mærke i duften og smagen på en helt ny måde kontra den traditionelt formalede kaffe. Det skyldes, at de hele bønner bibeholder aroma og smag bedre – hvilket forklarer den uimodståelige fornemmelse fra AromaCoffee’s kaffemaskine til hele bønner.

 

En kaffemaskine, der kværner bønnerne og derefter brygger kaffen, er til dig, som absolut ikke vil gå på kompromis med kvalitet og smag i din kaffe. Det er en løsning, som har en forholdsvis lang bryggetid, men ikke desto mindre er det hele ventetiden værd, når den velduftende kaffe serveres. Vi anbefaler generelt vores kaffemaskine til hele bønner til alle kaffeentusiaster, men hvis I er en stor virksomhed og gerne vil levere rigtig mange kopper kaffe dagligt til jeres medarbejdere, er en industrikaffemaskine måske et bedre valg.

Kontakt os

Kaffemaskine til hele bønner er vejen til god kaffe

Hos AromaCoffee har vi gjort det til vores mission at tilbyde danske arbejdspladser de bedste kaffeløsninger. Det betyder, at alle vores maskiner produkter følger en meget høj standard, ligesom de leveres med flot design og tekniske egenskaber, der giver den bedste kop kaffe.

Blandt dette udvalg er det ligeledes muligt at vælge en kaffemaskine til hele bønner. Som du netop har kunne læse, er fordelen ved hele kaffebønner deres evne til at bevare den bedst tænkelige smag og aroma. Det giver en dig en fantastisk oplevelse af duft og nydelse, når du brygger de hele bønner på en særlig kaffemaskine til kontor, der kun maler lige nøjagtig den mængde kaffe, der skal bruges til koppen. Derved males der aldrig for meget kaffe ad gangen og aroma samt smag går derfor ikke til spilde.

 

Selv om de fleste kaffeentusiaster nok ville elske, at de alene kunne overleve på fantastisk kaffe i løbet af dagen, så må vi jo nok allesammen erkende, at vi også har brug for noget mere hydrerende væske. Her er koldt drikkevand et perfekt valg, da det komplimentære den varme kop kaffe rigtig fint. Vi anbefaler derfor, at man tilvælger en drikkevandskøler eller vandkøler til sin kaffeløsning, da det bare er skønt med iskoldt og forfriskende drikkevand.

Kontakt os
Kaffemaskine til hele bønner
Kaffemaskine til hele bønner

Kaffemaskiner til hele bønner  i lækkert design

Når du vælger en kaffemaskine til hele bønner, behøver du ikke at frygte et kompromis på hverken design eller kvalitet.

 

Vi har nemlig et flot udvalg af kaffeautomater fra pålidelige leverandører i Holland, Italien og Schweiz. Disse leverandører tæller blandt andet Rex Royal, Franke, Necta, Etna og selvfølgelig den helt unikke Jura-serie.

 

Maskinerne er kendetegnede ved at være brugervenlige og have utroligt hårdføre komponenter, hvilket er med til at sikre virksomheden en fantastisk god kop kaffe hver eneste gang. Med andre ord er AromaCoffee’s kaffeløsninger ideelle som kaffemaskine til kontor, hvor designet og kvaliteten går hånd i hånd med gode danske arbejdspladser over hele landet. Vælg AromaCoffee, hvis du vil være sikker på en kaffeløsning, som er holdbar, velsmagende og konkurrencedygtig.

Kontakt os

Ring og hør mere omkring kaffemaskiner til hele bønner

Vil du gerne vide mere om vores kaffemaskine til hele bønner, så er du mere end velkommen til at kontakte os for en helt uforpligtende samtale.

Vi glæder os til at levere en moderne kaffeløsning til dit kontor.

Kontakt os