Kogende Vandhane | Til Virksomhed og Erhverv | AromaCoffee
16112
page,page-id-16112,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive
 

Kogende vandhane til kontoret

kogende vandhane quooker

Kogende vandhane – den smarte løsning.

 

Quooker er den ideelle og miljøvenlige løsning, hvis du ønsker en vandhane som producerer kogende vand på arbejdspladsen. Mange ser denne smarte og moderne løsning som det naturlige valg på kontoret.

I et travlt arbejdsmiljø proppet med kunder, samarbejdspartnere og kollegaer er en kogende vandhane super smart. Fordelene er mange – faktisk så mange, at de er opstillet herunder:

 

  • Sikker.

 

Har kollegaerne børn med på arbejdspladsen, så frygt ej – vores quooker er børnesikret. Åben for vandet med den traditionelle tryk og drej metode.

 

  • Energibesparende.

 

Den velproducerede og skræddersyede vakuumtank holder den ideelle varme i vandet, uden at standby forbruget koster en bondegård. Det er smart – og billigt!

 

  • Vandbesparende.

 

Vi kender det alle sammen, det er helt umuligt at hælde den præcise mængde vand hen i vandkedlen. Med denne løsning sparer du – og dine kollegaer – på vandet. Her doseres vandmængden på præcis samme måde, som på en helt almindelig vandhane.

 

  • Spar på pladsen.

 

5 slags vand i en handhane – det er pladsbesparende! Få fjernet de overflødige vandkedler, og de miljøfarlige plastikflasker i køleskabet. Så er det hele lidt mere overskueligt.

Med nem adgang til kold vand m. eller u. brus – eller kogende vand – fjernes lysten til usunde drikkevarer. Det er vejen til et sundt arbejdsmiljø.

 

  • Nem installation.

 

Det kan nemt lyde super kompliceret, men det er det stik modsatte. Strøm og plads under vasken er det eneste nødvendige og vi klarer gerne installationen.

Kontakt os

Fem slags vand i én vandhane.

Quooker er ikke blot en kogende vandhane – det er fem typer vand i én vandhane. Det er smart.

Varmt, kogende, brusende, afkølende og koldt – dine kunder, samarbejdspartnere eller medarbejder vælger helt selv. Quooker-hanen fås i mange modeller, med helt op til fem typer vand. Du vælger just ud fra dine behov!

Quooker-hanen kan dækket ethvert behov – også jeres. Ring og hør mere.

Kontakt os
quooker varmehane til kogende vand
Aroma Coffee installeret den kogende vandhane

Kontakt en a-forhandler af quooker-systemet.

Vi er stolte af at kunne kalde os a-forhandler af quooker-systemet. Bestil systemet gennem os, og vær sikker i din sag. Vi kender produktet, og vi ved hvordan det installeres og vedligeholdes.

Så vælg den sikre løsning – vælg AromaCoffee.

Kontakt os allerede i dag og hør mere om vores kogende vandhane – med en lang række smarte funktioner.

Husk at vi også er professionel udbyder af kaffemaskiner, både til køb og leje.

Kontakt os