AromaCoffee logo

Vi danner rammen om
fællesskab og den gode dialog

Siden 2009 har vi leveret kaffeløsninger til store og små erhverv og
vi kender kaffens betydning for den enkelte medarbejder

En god kaffeløsning

Hos AromaCoffee ved vi hvor vigtige den rigtige kaffeløsning er. Derfor er vi altid klar til at hjælpe dig og din virksomhed med at finde den kaffeløsning der passer bedst til jeres behov. Vores udvalg af kaffe til virksomheder er stort og de mange forskellige kaffebønner kan tilpasse jeres præferencer. Du kan se vores udvalg af kaffe til virksomheder her.

Kaffeautomat leasing – en ny frihed

Arbejder du også mere effektivt med en varm kop kaffe ved din side? Så vil du helt sikkert sætte pris på, at din virksomhed har en god kaffemaskine. Leasing af kaffeautomater er en oplagt mulighed for dig som ikke vil investere et stort beløb i en kaffemaskine.

På denne måde kan du vælge forskellige kaffemaskiner. Hvis behovet for en opgradering eller tilpasning af aftalen opstår er dette meget enkelt

Der kan være penge at spare ved at lease en kaffemaskine i stedet for at købe. Derudover giver det dig mulighed for at afprøve forskellige kaffemaskiner og finde ud af hvilken kaffeautomat leasing aftale der passer jer bedst.

Når du vælger af lease en kaffemaskine hos AromaCoffee betaler du et fast månedligt beløb og har samtidig fuld frihed og fleksibilitet. Hvis i for eksempel bliver flere medarbejdere eller ønsker en anden af vores mange typer kaffemaskiner, måskevfor at prøve noget andet, så kan i frit skifte maskine med kort varsel.

Giv jer selv endnu mere frihed ved at kombinere jeres leasingaftale med vores serviceaftale. Her vil vi sørge for at kaffemaskinerne løbende bliver vedligehold og serviceret så de fungerer problemfrit.

 

Med vores store udvalg af kaffeautomater, velsmagende kaffeprodukter og ikke mindst en landsdækkende service, er AromaCoffee et godt bud på den daglige kaffe til alle typer af virksomheder.

Det er vigtigt at finde den helt rigtige løsning til din virksomhed. Lease en kaffemaskine hos AromaCoffee i dag.

 

Overvejelser før valg af kaffemaskine

Før du vælger hvorvidt leasing af en kaffemaskine er en mulighed for dig, er det essentielt at du klarlægger virksomhedens behov til en kaffemaskine. Vi har mange forskellige kaffemaskiner som hver især dækker forskellige behov for kaffe og andre drikke.

 

Du bør også overveje hvor meget kaffe der er brug for til din virksomhed. Normalt er der brug for mere end en kop kaffe pr. ansat i virksomheden. En virksomhed med bare 10 ansatte kan derfor hurtigt forbruge mere end 35 kopper kaffe om dagen.

 

Ydermere bør du også overveje, hvilke kaffevarianter og andre drikke i ønsker. Hvis du ønsker at kunne tilbyde mange forskellige kaffevarianter, bør du Lease en kaffemaskine der kan producere dette.

Ønsker du derimod kun at have en kaffemaskine der brygger sort kaffe, anbefaler vi at i leaser en simpel kaffemaskine.

 

Fordele ved kaffeautomat leasing

Der er mange fordele ved at lease en kaffeautomat. Nedenstående kan du læse om vores mest essentielle fordele.

– Fleksibilitet:
Du er ikke bundet af den samme kaffemaskine og du kan vælge en ny maskine, såfremt den pågældende ikke passer dig ved udgangen af leasingkontraktens udløb. Du kan derfor finde lige netop den kaffeautomat leasing der passer din virksomhed bedst.

 

– Serviceaftale:
Når man indgår en aftale om at lease en kaffemaskine, følger der ofte en serviceaftale med i prisen. Dette gælder uanset måden hvorpå man vælger at lease kaffemaskinen. Det er dog muligt at fravælge denne. Med en serviceaftale står vi for service og vedligeholdelse af kaffemaskinen hvilket giver stor frihed til din virksomhed.

 

– Økonomiske fordele:
Det økonomiske aspekt af kaffeautomat leasing er også en fordel for virksomheden. En kaffemaskine er ikke altid lige billig, specielt hvis du søger at erhverve en større industri kaffemaskine. Derfor kan en ny kaffemaskine være en omkostningstung post for virksomheden.

Her er det en fordel at indgå en leasingaftale med AromaCoffee. Leasingaftalen spreder nemlig omkostningerne over flere måneder, hvilket gør kaffemaskinen mindre omkostningstung.

 

Bestil leasing af kaffeautomat nu

Hos AromaCoffee kan du trygt og sikkert lease en kaffemaskine. Vi har et alsidigt udvalg af gode og kvalitetsrige kaffemaskiner til din virksomhed.
På vores hjemmeside kan du se alle vores kaffemaskiner som du kan lease.

 

Få frisk kaffe hver dag med en kaffeautomat leasing fra AromaCoffee.

Kontakt os