Leje & Leasing Af Kaffemaskine | Betal KUN pr. drukket kop |
15953
page,page-id-15953,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive
 

Leje af kaffemaskine – leasing gjort helt enkelt

kaffeautomat leasing

Kaffeautomat leasing er en smart aftale, hvor virksomheden betaler pr. kop. – og oven i købet får service inklusiv!


“Glem diskussioner om hvem, der skal sætte kaffe over eller rense maskinen. Med kaffeautomat leasing har I altid frisk kaffe klar – uden besvær med rengøring eller indkøb af kaffepulver.


Frisk kaffe på kanden er en del af vores daglige ritual, når vi møder ind på arbejde. Her starter dagen med en kop varm kaffe, der løfter energien og sætter turbo på tankerne.
Hos AromaCoffee er vores indstilling, at dette ritual på arbejdspladsen skal være let og lige til – hver dag. Derfor har vi løsningen til de mange arbejdspladser, hvor kaffemaskinen skaber irritationer på grund af fejlmeldinger, manglende rengøring eller pludselig mangel på kaffepulver: Vi leverer hele pakken, og gør leje af kaffemaskinen til en leg.

 

Aroma Coffee har et bredt udvalg af forskellige kaffemaskiner, og smarte drikkevandskølere som du selvfølgelig kan læse om her på hjemmesiden.

Kontakt os

Professionel kaffeautomat leasing

Når jeres virksomhed vælger leasing af kaffemaskine hos AromaCoffee, vælger I et koncept, der er gennemprøvet med succes på mange tilfredse danske arbejdspladser.
Når I vælger at leje en kaffemaskine, får I adgang til et bredt udvalg af professionelle maskiner, som leveres med lækker kaffepulver og serviceaftale inklusiv.


Vores kaffeautomater er blandt andet fra de kendte mærker Royal, Etna, Jura, Necta og Franke. Disse mærker er kendt for ensartet kvalitet i hver enkelt kaffebrygning samt let betjening og naturligvis design, der ser flot ud i jeres omgivelser.

Det er selvfølgelig også muligt at leje vores eksklusive og fuldautomatiske espresso-og kaffemaskiner. 

Maskinerne er alle produceret i Europa (Holland, Schweiz og kaffelandet Italien), hvilket er et udtryk for den kvalitet, der går helt fra komponenterne til den færdige kaffebrygning.

Kontakt os
Leje af kaffemaskine
kaffeautomat leasing og leje

Hvorfor en kop-aftale?

Når I vælger leasing af kaffemaskine hos AromaCoffee får I som skrevet kaffepulver og service med i aftalen.
Da vi både tilbyder kaffemaskiner til hele bønner og traditionelle kaffeautomater til pulver, kan I naturligvis også vælge blandt alm. Kaffepulver eller bønner, der males frisk af maskinen.


Serviceaftalen betyder, at vi står til rådighed, når maskinen skal vedligeholdes. Servicen inkluderer med andre ord hele pakken: Leje af kaffemaskine, leveret kaffe samt service, så maskinen altid er velfungerende – klar til at brygge en frisk, varm kop kaffe.

Kontakt os

Kontakt os hør mere om leje af kaffemaskiner og kaffeautomater.

Uanset virksomhedens geografiske placering, kan vi tilbyde god kaffe leveret med alt inklusiv!

Vores personale servicerer allerede flere virksomheder i både større og mindre danske byer, og leverer også gerne frisk kaffe med god energi til jeres arbejdsplads.


Kontakt os og hør hvordan jeres virksomhed får en moderne kop-aftale fra AromaCoffee.


Mens du taster nummeret +45 72 45 35 50, kan du se vores video, der fortæller det hele.
Mens du taster nummeret +45 72 45 35 50, kan du se vores video, der fortæller det hele.

Kontakt os