Øvrige kaffeprodukter | Aroma Coffee
15213
page,page-id-15213,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive
 

ØVRIGE KAFFE

Dash of dark

Löfbergs – Dash of dark

KRAV + Rainforest alliance

Svensk kvalitet når det er bedst. En mellemristet bønne i meget høj kvalitet med undertoner af nougat og sød grapefrugt. En frugtig og fyldig kaffe.
Fås også som økologisk.

 

Udover kaffeprodukterne på denne hjemmeside, tilbyder Aroma Coffe også Lavazza kaffe og egne bønner.

Kontakt os

Löfbergs – Exclusive

KRAV + Rainforest alliance

Svensk kvalitet når det er bedst. En mørkristet bønne i meget høj kvalitet med undertoner af mandler og solbær. En kraftig og fyldig kaffe.
Fås også som økologisk.

Kontakt os
Exclusive
110110_extrastrong

Segafredo Extra Strong

Segafredo Extra Strong er Segafredos mest populære og prestigefyldte kaffeblend til cafeer og restauranter. Den består ca, 80% Arabica og 20% Robusta. Bønnerne er dyrket på Segafredos egne højtliggende plantager i Central- og Sydamerika – dette giver Segafredo fuld kontrol over bønnernes kvalitet og friskhed. Segafredo Extra Strong har et medium syreindhold og en fyldig aroma – perfekt til en autentisk italiensk espresso. Smagen er blød, krydret og intens – med noter af chokolade og malt.Segafredo Extra Strong er særdeles velegnet til espresso, men også til mælkebaserede drikke – fx cappuccino og latte på grund af dens fyldighed.

Kontakt os

Segafredo Extra Mild

Segafredo Extra Mild er en lidt sødere og mildere blanding end Extra Strong. Den indeholder lidt mere Arabica end Extra Strong, hvilket gør den lidt blødere. Så indeholder den lidt mindre koffein, hvilket gør den perfekt hvis man er sensitiv mod koffein. En kaffe som på cafeer og restauranter anvendes til espresso, men også til at lave Americano på, fordi den er lidt mildere end Extra Strong Segafredo Extra mild er også velegnet til espresso, men også til mælkebaserede drikke – fx cappuccino og latte på grund af dens fyldighed.

Kontakt os
110120_extramild
110130_mild

Segafredo Mild

Segafredo Mild er den mildeste af de tre espressobønner. Også en højkvalitetsblanding af Arabica og Robusta, men noget mildere i smagen. Det er en kaffe som mange cafeer bruger til stempelkaffe også fordi den er mild i smagen, men stadig en kraftfuld oplevelse. En god bønne hvis også selv maler kaffen til sin stempel eller filterkande. Men afgjort også til cappuccino og latte.

Kontakt os

Tik Tak Organica Dark Roast

Denne kaffe ristes i Holland af, men er stadig en del af Segafredo familien. Denne kaffe er noget lysere i sin ristning sammenlignet med Extra Strong, men er som navnet angiver stadig en dark roast. Tik Tak er meget anerkendt og er blandt andet officiel leverandør til det hollandske Kongehus. Blandingen består af nogle af Arabica og Robusta bønner fra nogle af de bedste kafferegioner i verden. Kaffen har en rig aroma og en fantastisk smag. Virkelig en oplevelse. Velegnet til espresso og mælkebaserede kaffer. Husk at kaffen er både økologisk og fair trade.

Kontakt os
110310_fairtradeEKOøkologiskebønner