Vandkøler | Koldt drikkevand til arbejdspladsen | Aroma Coffee
15691
page,page-id-15691,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive
 

Vandkøler til arbejdspladsen

Vandkøler

Med en vandkøler fra AromaCoffee har dine medarbejdere altid adgang til en koldtvandshane!

Hvad tænker du, når du hører ordene: ”Vandkøler til arbejdspladsen”? Mange får associationer til den gammeldags, skvulpende drikkevandsbeholder, der står i et hjørne – og markerer en tid, hvor plastik var et sikkert hit.

Men sådan ser vandkøleren fra Aroma Coffee ikke ud. Faktisk har vi gjort det let at finde en moderne og elegant løsning i form af en såkaldt koldtvandshane, der både er udført i et solidt, æstetisk design og leverer køligt drikkeklart vand dag efter dag. – En perfekt vandkøler til vandhane.

Få en vandkøler, som gør en forskel for arbejdspladsen og medarbejdernes glæde og sundhed. Det er nemt at få en løsning, som ser fantastisk ud og samtidig levere iskoldt vand på en effektiv og miljøvenlig måde. En vandkøler til vandhane er næsten uundværlig. 

Vælg Aroma Coffee som leverandør, og få samtidig en kaffeautomat eller kaffemaskine til hele bønner, hvis I trænger til en opkvalificeret kaffeløsning. – Vi er eksperter i fuldautomatiske kaffemaskiner. 

Kontakt os

Den elegante koldtvandshane

Hos AromaCoffee har vi taget skridtet videre fra de traditionelle vandkøler-løsninger. Vi beskæftiger os med moderne, velovervejede produkter, hvilket betyder, du kan få installeret en tidssvarende drikkevandskøler, eller en vandkøler til vandhane, hvor du kun ser det flotte amartur. Resten af maskinen bygges ind i et skab, så du kun har udsyn til den stilrene hane, der er ergonomisk designet, hvilket gør det nemt at tappe forfriskende, køligt vand – uanset om du henter det i glas, kander eller flasker.

 

Vandkøler med brus

 

Når du udvælger vandkøleren til din arbejdsplads, kan du selv bestemme, om den nye vandshane skal levere iskoldt drikkevand med eller uden brus.

Det giver medarbejderen mulighed for selv at beslutte, om der skal hentes almindeligt opkvikkende vand eller vand med blid brus – hvor der hverken skal tænkes i pant eller flasker. Vi anbefaler, at du afstemmer vandbehovet og ønskerne med medarbejderne og virkomsheden først, da nogle ikke bryder sig om vand med brus. Den sikre løsning vil derfor nok være at vælge en vandkøler med koldt vand uden brus.

Køb vandkøler her
Vandkøler

Hvorfor bør virksomheden have en koldtvandshane som vandkøler?

Virksomhedens medarbejdere tilbringer mange timer på arbejdspladsen i ugens løb. Her er det ganske basalt, at de har mulighed for at slukke tørsten i køligt vand. En vandkøler til vandhane eller en drikkevandskøler bør af samme årsag være en fast del af et hvilket som helst arbejdsmiljø, så medarbejderne kan hente det kolde vand, når det behager dem.

 

Særligt på varmere dage, er det en decideret nødvendighed at have adgang til iskoldt vand for at kunne holde et højt koncentrationsniveau og arbejde effektivt. Muligheden for forfriskende vand er naturligvis en del af et sundt arbejdsklima, men de to sidstnævnte faktorer er ganske givet også i virksomhedens interesse, da de biddrager til øget produktivitet.

 

Supplér evt. vandkøleren med en industrikaffemaskine, hvis I er mange på arbejdspladsen, institutionen eller kantinen.

 

Hør mere om dine vandkølings muligheder

Hvis du gerne vil høre mere om de energikorrekte drikkevandshaner med eller uden brus, så hører vi meget gerne fra dig.

Kontakt os for en uforpligtende snak om jeres ønsker til en moderne vandkøler.

Kontakt os