Hos AromaCoffee er vores primære fokus og målsætning at medarbejderne hos vores kunder altid kan få en frisk kop kaffe. Tilfredse kunder er fundamentet i vores arbejde og derfor er vi stolte af det faktum, at 90 % af vores kunder gentegner deres aftaler. Kontakt os og hør mere om en kaffe til virksomhed

toucan

TOUCAN

Premium mellemristet kaffe til virksomheder. Kaffen har en dejlig frisk afbalanceret smag. Du vil opleve noter af mørke bær, citrus, lys chokolade og mandler. Såfremt din maskine har 2 bønnetårne, så er den perfekt til Americano og Longo.

Vores kaffe er af meget høj kvalitet og består af bæredygtig Fairtrade- og økologisk-certificerede bønner.

SCARLET

 Premium espresso kaffe til virksomheder. Kaffen er en fyldig smagsfuld espresso og virkelig lækker. Du vil opleve noter af karamel, ristede nødder og kakao. Den er særdeles god til at blive blandet med mælkedrikke såsom Latte, Cappuccino, Macchiato.  

Vores Kaffe er af meget høj kvalitet og består af bæredygtig Fairtrade- og økologisk-certificerede bønner og er derfor altid et godt valg når man skal vælge kaffe til virksomheder. 

scarl
short-monday

SHORT MONDAY

Premium mellemristet kaffe fra AromaCoffee. Kaffen er frisk og harmonisk. Du vil opleve noter af karamel og chokolade. 

Kaffen er af høj kvalitet og består af bærdygtig Rainforest Alliance certificerede bønner.  Den perfekte kaffe til virksomheder. 

PILLOW FIGHT

Premium espresso kaffe fra AromaCoffee. Kaffen er intens og fyldig, med noter af mørk chokolade. En virkelig god kaffe til virksomheder. 

Kaffen er af høj kvalitet og består af bærdygtig Rainforest Alliance certificerede bønner.  

pillow
aromacoffee

ESPRESSO ITALIANO

MØRKRISTET
Denne fyldige og meget kraftige kaffeblanding er fremstillet efter original italiensk opskrift.

aromacoffee

INTENZO

Ekspresso er italiensk og forkortet fra ordet caffé espresso, som helt basalt betyder “kaffe under tryk”. Det kommer af, at kaffen “espresso” brygges under tryg. Let krydret, intens og cremet. Perfekt til cappuccino og latte. Interesseret i at se hvilke fantastiske maskiner som brygger disse kaffebønner til lækker kaffe? Så har vi samlet et udvalg af vores lækre kaffemaskiner her på hjemmesiden. Husk at vi også udlejer maskiner til virksomheder. Dvs. vi kan hjælpe med kaffe til virksomheder på alle parametre.

aromacoffee
aromacoffee
aromacoffee

FRENCH ROAST

MØRKRISTET
Meget fyldig med strejf af karamel, som franskmændene foretrækker deres kaffe, når den skal være helt i top. Topkvaliteter fra Colombia og Brasilien.

aromacoffee

JAVA MOCCA

MELLEMRISTET
Java Mocca udmærker sig ved at være velafbalanceret med en fin aroma, god fylde og herlig lang eftersmag. En perfekt kaffe til virksomheder.

aromacoffee-
aromacoffee
aromacoffee

FANCY BRASIL

Blød, rund med frisk smag. Soltørret arabica kaffe fra Brasiliens ypperligste kvalitets distrikt – Sul de Minas.

aromacoffee

AROMA CLASSIC

Blød og behagelig karakter. Fin aroma, god fylde og lang eftersmag.

Aroma coffee
aromacoffee
aromacoffee

AROMA CLASSIC

En rund og blød kaffe med lang eftersmag. En kaffe som er et godt valg, hvis man søger en ny kaffe til virksomheder.

aromacoffee

Vi har også Segafredo og Löftbergs kaffe, se her

En god kaffeløsning

Hos AromaCoffee ved vi hvor vigtige den rigtige kaffeløsning er. Derfor er vi altid klar til at hjælpe dig og din virksomhed med at finde den kaffeløsning der passer bedst til jeres behov. Vores udvalg af kaffe til virksomheder er stort og de mange forskellige kaffebønner kan tilpasse jeres præferencer. Du kan se vores udvalg af kaffe til virksomheder her.

Kaffe til virksomheder skaber glæde

Kaffe drikkes i stor stil i Danmark, faktisk er vi et af de lande i verden der drikker mest kaffe. Dette afspejler sig også på arbejdspladsen hvor kaffe har fået en central rolle i at skabe spontane møder på tværs af afdelinger, og danne et udgangspunkt for kreativ sparring.

 

Når man taler om kaffe til virksomheder så findes der et utal af muligheder. Det er derfor utrolig vigtigt at du udvælger den rigtige kaffe.

Espressobønner kan være det rigtige valg til jer der elsker smagen af kraftig og stærk kaffe. Forskellen på mellemristede bønner og espresso bønner er, at espresso bønner har en mere intens smag og er mørkere i farven grundet en længere ristningstid.

 

Espresso bønner er særligt gode til espresso – og mælkevarianter såsom cappuccino og café latte. Vi anbefaler at du anvender mellemristede bønner og espresso bønner i din espressomaskine.

 

Filterkaffe er det klassiske valg. Hos AromaCoffee forarbejder vi den gode formalede kaffe med de bedste kaffekundskaber – og traditioner hvilket sikrer en høj kaffekvalitet.

 

I vores online shop kan erhvervskunder altid finde priser og tilbud på kaffe til deres maskiner og det er nemt at bestille. Vi har ofte gode tilbud på vores kvalitetskaffe, som fuldender jeres kaffeoplevelse.

 

Professionel leverandør af kaffe til virksomheder

Hos AromaCoffee leverer vi kvalitets kaffe til virksomheder, som bidrager til højt humør i dagens arbejdsgang på et utal af danske arbejdspladser. Vi er af den overbevisning, at de bedste resultater skabes på baggrund af den bedste kaffe til virksomheder.

Derfor er vores kaffe til virksomheder selvsagt produceret til at levere varen hver eneste gang.

 

Økologisk og bæredygtigt kaffe til virksomheder

Du og dine kollegaer kan nyde jeres kaffe, te og kakao med god samvittighed. Mange af vores produkter er nemlig økologiske og bæredygtige. Vi har et stort og alsidigt udvalg af økologisk og bæredygtigt kaffe i vores sortiment.

Gå på opdagelse inde på vores shop og se alle de miljøvenlige produkter.

 

Om os

Kaffe til virksomheder er blevet hjertet i det moderne kontormiljø. Kaffen skaber forbindelser mellem afdelinger når viden deles, nye idéer opstår og beslutninger skal træffes.

 

Hos Aroma Coffee kender vi kaffens særlige evne til at danne rammen om fællesskab og skabe rum for den gode dialog. Siden 2009 har vi leveret kaffe til store og små virksomheder, og vi kender kaffens betydning i hverdagen for den enkelte medarbejder.

 

Med kombinationer af bønner, mælk og sirup drikkes kaffen i dag i et utal af smagsvariationer. Hos AromaCoffee tilbyder vi et bredt sortiment af kaffe til virksomheder der matcher sammensætningen af kolleger og personligheder i jeres virksomhed. Vi tilbyder også leje af kaffemaskiner.

 

Vi tager ansvaret for jeres kaffe i alle led. I kaffeindustrien har vi længe arbejdet med bæredygtighed til gavn for både mennesker og vores planet, og inden for miljøaftryk imødekommer AromaCoffee alle krav om dokumentation og certificeringer.

 

Som leverandør tager vi ansvar ved at investere i projekter som Slow og AC Premium, og vi har udvidet vores sortiment med vandløsninger der reducerer CO2 -aftrykket. Hvilket b.la. kan ske ved installationen af en drikkevandskøler.

 

 

 

Kontakt os