Hos AromaCoffee er vores primære fokus og målsætning at medarbejderne hos vores kunder altid kan få en frisk kop kaffe. Tilfredse kunder er fundamentet i vores arbejde og derfor er vi stolte af det faktum, at 90 % af vores kunder gentegner deres aftaler. Kontakt os og hør mere om en kaffe til virksomhed

toucan

TOUCAN

Premium mellemristet kaffe til virksomheder. Kaffen har en dejlig frisk afbalanceret smag. Du vil opleve noter af mørke bær, citrus, lys chokolade og mandler. Såfremt din maskine har 2 bønnetårne, så er den perfekt til Americano og Longo.

Vores kaffe er af meget høj kvalitet og består af bæredygtig Fairtrade- og økologisk-certificerede bønner.

SCARLET

 Premium espresso kaffe til virksomheder. Kaffen er en fyldig smagsfuld espresso og virkelig lækker. Du vil opleve noter af karamel, ristede nødder og kakao. Den er særdeles god til at blive blandet med mælkedrikke såsom Latte, Cappuccino, Macchiato.  

Vores Kaffe er af meget høj kvalitet og består af bæredygtig Fairtrade- og økologisk-certificerede bønner og er derfor altid et godt valg når man skal vælge kaffe til virksomheder. 

scarl
short-monday

SHORT MONDAY

Premium mellemristet kaffe fra AromaCoffee. Kaffen er frisk og harmonisk. Du vil opleve noter af karamel og chokolade. 

Kaffen er af høj kvalitet og består af bærdygtig Rainforest Alliance certificerede bønner.  Den perfekte kaffe til virksomheder. 

PILLOW FIGHT

Premium espresso kaffe fra AromaCoffee. Kaffen er intens og fyldig, med noter af mørk chokolade. En virkelig god kaffe til virksomheder. 

Kaffen er af høj kvalitet og består af bærdygtig Rainforest Alliance certificerede bønner.  

pillow
aromacoffee

ESPRESSO ITALIANO

MØRKRISTET
Denne fyldige og meget kraftige kaffeblanding er fremstillet efter original italiensk opskrift.

aromacoffee

INTENZO

Ekspresso er italiensk og forkortet fra ordet caffé espresso, som helt basalt betyder “kaffe under tryk”. Det kommer af, at kaffen “espresso” brygges under tryg. Let krydret, intens og cremet. Perfekt til cappuccino og latte. Interesseret i at se hvilke fantastiske maskiner som brygger disse kaffebønner til lækker kaffe? Så har vi samlet et udvalg af vores lækre kaffemaskiner her på hjemmesiden. Husk at vi også udlejer maskiner til virksomheder. Dvs. vi kan hjælpe med kaffe til virksomheder på alle parametre.

aromacoffee
aromacoffee
aromacoffee

FRENCH ROAST

MØRKRISTET
Meget fyldig med strejf af karamel, som franskmændene foretrækker deres kaffe, når den skal være helt i top. Topkvaliteter fra Colombia og Brasilien.

aromacoffee

JAVA MOCCA

MELLEMRISTET
Java Mocca udmærker sig ved at være velafbalanceret med en fin aroma, god fylde og herlig lang eftersmag. En perfekt kaffe til virksomheder.

aromacoffee-
aromacoffee
aromacoffee

FANCY BRASIL

Blød, rund med frisk smag. Soltørret arabica kaffe fra Brasiliens ypperligste kvalitets distrikt – Sul de Minas.

aromacoffee

AROMA CLASSIC

Blød og behagelig karakter. Fin aroma, god fylde og lang eftersmag.

Aroma coffee
aromacoffee
aromacoffee

AROMA CLASSIC

En rund og blød kaffe med lang eftersmag. En kaffe som er et godt valg, hvis man søger en ny kaffe til virksomheder.

aromacoffee

Vi har også Segafredo og Löftbergs kaffe, se her

Kaffe til virksomheder

Hos AromaCoffee udvælger vi altid vores kaffebønner nøje. Foretrækker jeres medarbejdere en hårdt ristet kaffebønne eller en bønne med en blødere smag? Så kan du med garanti finde den kaffe til virksomheder ved os, som jeres medarbejdere efterspørger. Du kan se vores kaffeløsninger her.

Unik kaffe til virksomheder

Vores store udvalg af kaffe til virksomheder, gør det muligt for dig at vælge de kaffebønner som passer til dine medarbejderes præferencer. Med den perfekte kaffe til virksomheder, kan du tilbyde dine ansatte såvel som leverandører på en god kop kaffe. Kontakt os i dag og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig. Husk du også kan lease en kaffemaskine hos os. Du kan læse mere om kaffeautomat leasing her.

Kontakt os